Μενού

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Καθάρισε ο μέγας «καπιτάνο» (VIDEO)

SERIE A'- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Φωτιά στο Καμπιονάτο έβαλε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο καπιτάνο της Ρόμα, με ένα υπέροχο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Με νίκη αύριο η Νάπολι, πλησιάζει στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Στο 8ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Οσβάλντο, ο οποίος είχε και μια άστοχη κεφαλιά στο 11', ενώ στο 19' ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Πίρλο. Στο 30' ο Πογκμπά έκανε το σουτ αλλά ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι, ενώ στ 48' το πλασέ του Βούτσινιτς έφυγε λίγο άουτ.

Στο 51' ο Μπουφόν είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς, ενώ στο 54' ο Στεκέλενμπουργκ απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάτρι. Στο 57' ήταν η σειρά του Μπουφόν να πει όχι σε κεφαλιά του Οσβάλντο, αλλά στο επόμενο λεπτό η Ρόμα έφτασε στο γκολ. ο Τότι πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς και με τρομερό σουτ από 30 μέτρα, έκανε το 1-0. Ο Κόντε έριξε στο ματς όλα του τα όπλα (Τζιοβίνκο, Ανελκά) στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Αποθεώθηκε ο Τότι στο 87' όταν και βγήκε αλλαγή.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Πίρις, Μπουρδίσο, Μαρκίνιος, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (67' Μπράντλεϊ), Μαρκίνιο (83' Μπαλτζαρέτι), Λαμέλα, Τότι (87' Φλορέντζι), Οσβάλντο








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου