Μενού

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως έχασα την στήριξη των παικτών μου"

Στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα για να μαζέψει τα πράγματα του βρέθηκε ο Ζντένεκ Ζέμαν ο οποίος χειροκροτήθηκε από περίπου 50 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν εκεί με τον Βοημό τεχνικό να υποστηρίζει πως για την απόλυση του δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές.

Σε δηλώσεις του ο Ζέμαν τόνισε: "Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως έχασα την στήριξη των παικτών μου, ούτε πιστεύω πως αυτοί έπαιξαν παιχνίδι στην πλάτη μου. Με τα παιδιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα δεν είναι όμορφο να απολύεσαι. Όταν ήρθα, ήλπιζα πως θα δημιουργούσα μια ομάδα όπως την ονειρεύονται οι φίλοι της. Αλλά υπήρξαν προβλήματα που μας εμπόδισαν να φτάσουμε εκεί που θέλαμε. Όταν λείπουν τα αποτελέσματα, είναι φυσικό να καταλήγει εδώ μια συνεργασία. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δώσω χαρές στον κόσμο μας".
Για το χειροκρότημα από τους 50 οπαδούς της Ρόμα, ο Ζέμαν δήλωσε: "Περίμενα πως θα με αποχαιρετούσαν έτσι. Ο κόσμος πάντα με στήριζε. Τον ευχαριστώ και του ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν κατάφερα να τον κάνω χαρούμενο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου