Μενού

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πέρασε από το Μπέργκαμο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τοροσίδη, η Ρόμα πέρασε το απόγευμα της Κυριακής από το χιονισμένο Μπέργκαμο, επικρατώντας με σκορ 3-2 της Αταλάντα.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ άνοιξε λογαριασμό στη Σέριε Α και με κεφαλιά είκοσι λεπτά πριν το τέλος του ματς, ολοκλήρωσε την ανατροπή που οι Ρωμαίοι είχαν αφήσει στη... μέση από το πρώτο ημίχρονο, χαρίζοντάς τους παράλληλα την πρώτη τους νίκη για το 2013.

Μόλις στο 8' ο Λιβάγια έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Ωστόσο πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε ο Μαρκίνιο να επαναφέρει τις ισορροπίες. Μάλιστα, πριν βγει το ημίχρονο, ο Πιάνιτς στο 34' έδωσε προβάδισμα στους "τζιαλορόσι", για να έρθει και πάλι ο Λιβάγια στο 44ο λεπτό να διαμορφώσει το 2-2 του ημιχρόνου. Μάλιστα, εκεί που όλα έδειχναν πως και στην επανάληψη τίποτα δεν θα άλλαζε, ο Βασίλης Τοροσίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Καμπιονάτο, βρίσκοντας δίχτυα με κεφαλιά στο 71ο λεπτό. Έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 που παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίγκλι, Ραϊμόντι, Στεντάρντο, Κοντίνι, Μπρίβιο, Τζιόρτζι (74’ Λουκίνι), Καρμόνα, Μπιοντίνι (74’ Κατσόλα), Μποναβεντούρα (86’ Μπουντάν), Λιβάγια, Ντένις

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Πίρις, Μπουρντίσο, Μαρκίνιος, Τοροσίδης, Μπράντλεϊ, Πιάνιτς (72’ Φλορέντσι), Μπαλτσαρέτι, Λαμέλα, Οσβάλντο (83’ Ταχτσίδης), Μαρκίνιο (63’ Περότα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου