Μενού

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Τοροσίδης κέρδισε τους οπαδούς της Ρόμα»!

Ο Βαλέριο Πιτσιόνι, αρχισυντάκτης της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» μίλησε για την υποδοχή του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα και υποστήριξε ότι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έχει κερδίσει τον κόσμο.

Ο Πιτσιόνι, μίλησε στον Sentra FM για το τι μπορεί να προσφέρει ο Τοροσίδης στη Ρόμα, με αφορμή το πρώτο του γκολ που σημείωσε με τη φανέλα των “τζιαλορόσι” στον αγώνα με την Αταλάντα

Αναλυτικά δήλωσε:

--Για το πώς αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της Ρόμα τον Βασίλη Τοροσίδη: «Αρχικά υπήρχε δυσπιστία, καθώς οι οπαδοί περίμεναν ένα μεγαλύτερο όνομα. Από εκεί πέρα ο Τοροσίδης με τις εμφανίσεις του κέρδισε τον κόσμο, κέρδισε την καρδιά των οπαδών και με το γκολ που σημείωσε χθες. Ήρθε ο νέος προπονητής, ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι και ο Τοροσίδης μαζί και με τους υπόλοιπους νέους παίκτες που ήρθαν συμβολίζει αυτή την αλλαγή. Ολοι προσπαθούν να δώσουν κάτι διαφορετική στην Ρόμα η οποία βρίσκεται σε προσπάθεια ανάκαμψης»

--Για το τι προσφέρει στην Ρόμα ο Τοροσίδης: «Ο νέος προπονητής της Ρόμα ρίχνει πολύ βάρος στην τακτική και σε αυτό ο Τοροσίδης βοηθάει πολύ. Είναι ένα παίκτης ο οποίος βλέπει γήπεδο, είναι πειθαρχημένος και αποτελεί το «κλειδί» σε αυτό που προσπαθεί να εφαρμόσει ο Αντρεατσόλι».

--Για το πώς αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της Ρόμα τους Ελληνες που έχουν περάσει από την ομάδα, καθώς υπάρχει ακόμη ο Ταχτσίδης, ενώ στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της και οι Χούτος, Δέλλας: «Ο Δέλλας έχει αφήσει μια πολύ καλή ανάμνησης στους οπαδούς. Ο Ταχτσίδης για κακή του τύχη ανέλαβε μεγάλη ευθύνη από νωρίς καθώς ο προηγούμενος προπονητής ο Ζέμαν τον χρησιμοποιούσε στην θέση του Ντε Ρόσι, ενός από τα αφεντικά των αποδυτηρίων της Ρόμα μαζί με τον Τότι. Σιγά σιγά θα μπορέσει να βοηθήσει. Η Ρώμη είναι μια ποδοσφαιρική πόλη που απαιτεί πολλά, αλλά και δίνει πολύ. Ο κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται πρέπει να βρει ισορροπία και εν συνεχεία να βοηθήσει από την πλευρά του ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου